Een bierpakket cadeau doen, dat is een leuk idee!

Een bierpakket cadeau doen, dat is een leuk idee!

29 oktober 2020 0 Door Redactie

We missen allemaal onze sociale contacten. Even een avondje naar de kroeg of lekker uit eten, dat zit er momenteel even niet in. Zelfs de vrijdagmiddagborrel is nu in de ban gedaan. We zijn immers lang niet meer allemaal dagelijks op kantoor of op de werkvloer aanwezig en als we er al zijn, dan moeten we vooral veel afstand van elkaar houden, mondkapjes dragen en heel vaak onze handen wassen. Heb jij op je werk een jarenlange vrimibo-traditie? Dan is het wel een erg leuk idee om een bierpakket cadeau te doen aan al je medewerkers. Als bedankje voor hun inzet in deze rare tijden.

Een bierpakket cadeau doen aan je werknemers

Dit cadeau zal zeker goed ontvangen worden. Je kunt een bierpakket cadeau doen aan iedere werknemer. Als je er dan een uitnodiging voor een alternatieve vrimibo. Een vrijdagmiddagborrel die online zal plaatsvinden. En dat is helemaal corona-proof. Ook hoeft dan niemand nog met de auto naar huis. Kies een mooi bierpakket met lekkere biertjes en bijbehorende lekkere hapjes. Het zal net zijn alsof jullie allemaal bij elkaar zitten! Ben je geen voorstander van het cadeau doen van alcohol of wil je je zwangere medewerkster niet buitensluiten? Dan kun je zelfs een alcoholvrij bierpakket cadeau doen. Ook dit pakket is voorzien van heerlijke hapjes.

Een klein gebaar wordt zeer gewaardeerd

Want dat thuiswerken is misschien lekker voor een paar dagen per week, maar nu we allemaal al maanden thuis zitten en verstoken zijn van koffieapparaat-praat en andere sociale contacten en ons wel blijven inzetten voor onze werkgever, kunnen we wel een schouderklopje gebruiken. Dit hoeft echt geen heel duur cadeau te zijn, misschien juist wel niet. Een klein gebaar is vaak al voldoende. En dus is een bierpakket cadeau doen aan je medewerkers echt een goed idee.

Een idee dat je ook in de privésfeer kunt gebruiken

Het is namelijk niet zo dat je alleen je medewerkers even niet in het echt ziet. Ook je vrienden en familie hou je, noodgedwongen, op afstand. En dat terwijl er nog steeds mensen verjaren, trouwen en jubilea vieren. Daar kun je natuurlijk nu niet even persoonlijk langs gaan. Maar je kunt wel een leuk pakket sturen. Of dat nu gaat om een (alcoholvrij) bierpakket, een (alcoholvrij) borrelpakket of een ander cadeaupakket. Het is altijd leuk om iemand, al is het op afstand, te verrassen met een mooi pakket. Je kunt online kiezen uit verschillende pakketten in diverse prijsklassen. Iets om te onthouden!