Lekker eten in Nijmegen

Lekker eten in Nijmegen

21 september 2020 Uit Door Redactie

Toen ik samen met het gezin een uitstapje wou maken in eigen land, hadden we gekozen voor Nijmegen. We hebben vooraf goed voorbereid samen wat we zouden gaan doen die dag: wat zouden we bezoeken, wat wilden we allemaal zien en doen en wat helemaal niet. Daarnaast vond ik het toch ook belangrijk dat we al eens bekeken wat we zouden gaan eten daar, zodat we geen onaangename verrassingen zouden meemaken. Ik ben graag voorbereid op alles. Wanneer ik wat op zoek ging naar fijne eetplaatsen om lekker eten in Nijmegen, kwam ik terecht op de website van deze bistro. De website zag er al zeer verzorgd uit, ik zag dat ik online kon reserveren, ik kon de menukaart al eens online bekijken, op de foto leek het zeer gezellig en ik zag ook enkele positieve reacties verschijnen op het internet over hen, dat ik besloot op de stap te wagen en te reserveren bij hen. Inmiddels zijn we er dus ook gaan eten. Mijn ervaring (en eigenlijk van heel ons gezin) deel ik graag hieronder met jullie.

Ontspanning

Mijn ervaring met deze bistro

Ik vond het een zeer fijne ervaring. De bistro was niet te groot, maar zeker ook niet te klein, waardoor het een gezellige indruk nalt bij mij en mijn gezin. Ook het personeel was zeer vriendelijk, de bediening verliep vlot, de prijzen die gevraagd werden waren zeer redelijk en eerlijk…Allemaal zeer positief dus. Maar het belangrijkste was natuurlijk het eten zelf. Maar ook hier kan ik (en eigenlijk heel ons gezin) zeer kort over zijn: dit was zeer goed en zeer lekker. Het was elke euro dubbel en dik waard. Kortom, ik raad deze bistro zeker en vast aan als je graag eens lekker uit eten wilt gaan in Nijmegen zonder een fortuin uit te geven.

Avondje uit