Wat is Aroma Club

Wat is Aroma Club

19 november 2020 0 Door Redactie

Aroma Club heeft koffieautomaten en koffie bonen voor privé, horeca en zakelijk gebruik. Ze zorgen er voor dat bedrijven een koffieautomaat op maat krijgen. En dat de horeca koffieautomaten hebben. Aangezien deze automaten aardig prijzig zijn is er ook de optie om ze te leasen. Dat is in deze tijd vooral handig. Zo hoef je niet in een keer een hele smak met geld te betalen.

Wat bieden ze aan

Ze bieden een hoop verschillende koffieautomaten. Ze hebben meerdere merken. Voor koffie op het werk raden ze de merken WMF of Jura aan. Ze zorgen er voor dat het goed op maat past in jouw bedrijf. Ze bieden ook automaten aan voor in de horeca. Er is een assortiment met diverse merken.

Ze geven ook veel advies. Ze hebben al advies op de website staan, maar je kan contact opnemen. Je kan telefonisch, via de e-mail of via een chatfunctie contact met ze opnemen. Ze hebben een koffieautomaat specialist die je te woord kan staan. Hierdoor kan je al je vragen die je hebt stellen. 

Aroma Club heeft ook een showroom beschikbaar. Je kan een afspraak maken om een bezichtiging te brengen. Hier kan je dan alle automaten zien en de verschillende soorten koffiebonen proeven. Dit is niet alleen handig voor de horeca, maar ook voor bedrijven.

Ook kan je je aanmelden voor het krijgen van een mail voor nieuwe producten, events en meer. Zo kan je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom koffieautomaten en Het bedrijf.